Tarih: 23.11.2021 13:44

24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel çiçekler YILDIZ ÇİÇEK EVİ’NDE

Facebook Twitter Linked-in

24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel çiçekler

YILDIZ ÇİÇEK EVİ’NDE

İlçemizde uzun yıllardır Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 36/A adresinde hizmet vermekte olan Yıldız Çiçek Evi 24 Kasım Çarşamba günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü için rengarenk çiçek ve tanzim objeleri ile hazır.

24 Kasım Çarşamba günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Yıldız Çiçek Evi, bu güzel günde öğretmenlerini  çiçek ile mutlu etmek isteyen öğrenciler ve veliler için hazır. 

Tüm hazırlıklar tamam

İlçemizde uzun yıllardır Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 36/A adresinde hizmet vermekte olan Yıldız Çiçek Evi 24 Kasım Çarşamba Günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Yıldız Çiçek Evi sorumlusu Ersoy Yüzgeç, bu güzel günde öğretmenlerini çiçek ile mutlu etmek isteyen öğrenciler ve veliler için okullara ve evlere gün boyu teslimat yapacaklarını açıkladı.  

Gün boyu teslimat yapabilecekler

Yıldız Çiçek Evi sorumlusu Ersoy Yüzgeç, “ Yıldız Çiçek Evi olarak bu senede 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi birbirinden güzel çiçeklerimiz tanzim ojelerimiz ile hazırız. Bu sene coronavirüs tedbirleri nedeniyle eğitim öğretime ara verildi ve 24 Kasım Salı günü okullarımız kapalı olacak. Bu nedenle birçok velimiz Öğretmenler günü hediyelerini şimdiden verme telaşında ama biz  salı günü uzman ekibimiz ile bu güzel günde öğretmenlerini çiçek ile sevindirmek isteyenler için bizler hazır olacağız” dedi. 

Her zevke her bütçeye uygun çiçek bulunuyor

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel birbirinden güzel çiçekleri yanı sıra özel saksılarda hazırladığı kaktüs ve sukulent aranjmanlar ile hazır olduğunu ifade eden Ersoy Yüzgeç, “ Bu Öğretmenler Günü’nde de Öğretmenlerini çiçek ile sevindirmek isteyen öğrencilerimiz ve velilerimiz için birbirinden güzel ve rengarenk çiçeklerimiz ile biz hazırız. Yıldız Çiçekevi olarak her zevke ve her bütçeye uygun çiçeğimiz mevcuttur. Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığımız saksı çiçeklerimiz 50 ile 300 arası, Orkide’ler 150 -300 arası, buketler 50 liradan başlıyor ve isteğe göre değişiyor. Seramik içerisinde kaktüs aranjaman 75 ile 300 lira arası değişiyor. Öğretmenler günü’nde servis elemanlarımızla Gölcük’ün tüm mahalleleri olmak üzere Başiskele, Ulaşlı, Halıdere’e kadar teslimat hizmetimiz gün boyu devam edecek. Telefonla sipariş vermek isteyenler 0262 413 12 23 ve 0531 736 5474 No’lu numaradan da sipariş verebilirler. İnstegram adresimiz yildizcicekevi_41 adresinden de hem ürün çeşitlerimizi görebilir hem de sipariş verebilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —