Tarih: 27.10.2021 14:02

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi GÖLCÜK TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi

GÖLCÜK TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

Gölcük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Türk Bayrakları ile donatıldı. Ekip tarafından bayram töreni yapılacak olan Anıtpark başta olmak üzere Gölcük’ün birçok meydanı ve caddeleri Türk Bayrakları donatıldı.

En güzel şekilde kutlayacağız

Yarın Anıtpark’ta saat 13.00’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunum ile başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü kutlamaları öncesi Gölcük Türk Bayrakları ile donatıldı.  Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği, Elektrik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği ekiplerini ortak çalışması ile Gölcük Anıtpark başta olmak üzere törenin yapılacağı Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Amiral Sağlam Caddesi ile Değirmendere Çınarlık Meydanı ile Değirmendere İskelesi Türk Bayrakları donattı.

Ev ve iş yerlerimizi Türk Bayrakları ile donatalım

İlgili ekipler bugün sabahın erken saatlerine Anıtpark başta olmak üzere Gölcük genelinde birçok bölgeyi Türk Bayrakları ile donatırken, ekipler ev ve iş yerlerinin de Türk Bayrakları ile donatılması için Mahalle Muhtarlarına Türk Bayrağı teslim ettiklerini ifade ederek vatandaşların ev ve iş yerlerine Türk bayrakları asmalarını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en güzel şekilde kutlamamız gerektiğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —