Tarih: 29.10.2020 12:40

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Fan Pop Çocuk Mağazası ÇOCUKLARA BAYRAK VE HEDİYE DAĞITTI

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Fan Pop Çocuk Mağazası

ÇOCUKLARA BAYRAK VE HEDİYE DAĞITTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıl dönümümü münasebetiyle Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi, No: 57/ A adresinde hizmet vermekte olan FAN POP Çocuk mağazası çocuklara bayrak ve düzenlediği yarışmalarla çeşitli hediyeler dağıttı.

Çocuklara bilgi yarışması düzenledi

İlçemizde uzun yıllardır Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi, No: 57/ A adresinde hizmet vermekte olan FAN POP Çocuk Mağazası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıl dönümü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza atarak mağazalarının önünden geçen çocuklara Türk Bayrağı hediye etti. Ayrıca püskül karakteri animatör tarafından çocuklara bilgi yarışması düzenledi. Başarılı olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Bu tür etkinlikler devam edecek

FAN POP Çocuk Mağazası Müdürü Salih Ergün gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında verdiği bilgide, “ FAN POP Çocuk Mağazası olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Animatör arkadaşımız ile birlikte hem çocuklarımıza bayrak dağıttık hem de düzenlediğimiz yarışmalar ile başarılı olan çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Mağazamız olarak bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —