Tarih: 03.03.2022 12:46

Başiskele Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Başiskele Belediyesi 2022 yılı Mart ayı 3. Olağan Meclis Toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün başkanlığında toplanan belediye meclisi, açılış ve yoklama ile başladı. Başiskele Belediyesi’nin bir önceki birleşime ait üyelere dağıtılan Karar Tutanağı oylanarak kabul edildi.

YENİ MECLİS ÜYESİ

Bağımsız Meclis Üyesi Uğur Baydar’ın istifa etmesinin ardından Saadet Partisi meclis üyesi Sedat Acar göreve başladı. Acar, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce kendini tanıtarak meclisteki ilk konuşmasını gerçekleştirdi.

5  MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Başiskele Belediyesi 2022 yılı Mart ayı 3. Olağan Meclis Toplantısı’nda 5 madde görüşüldü. Gündemin 1. ve 2. maddesinde imar planı değişikliğini içeren İmar Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde işyerlerinde Türkçe isim ve karakter kullanılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 4. Ve 5. Maddelerinde yer alan uygulama imar planı değişikliği yapılması ile ilgili teklif yazılarının ilgili komisyona havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

5 NİSAN’DA

Başiskele Belediyesi’nin 2022 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 5 Nisan Salı günü saat 15:00’da yapılması oy birliğiyle kabul edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —