Tarih: 01.09.2018 18:53

30 Ağustos Zafer Bayramı Yelken Yarışları Kupası Yarışları başladı

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı Yelken Yarışları Kupası Yarışları başladı

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken İl Temsilciliği bünyesinde Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yelken Yarışları Kupası Yarışları başladı.

33 Optimist, 14 Lezer 4.7 toplam 47 yarışçı katıldı

Bu sene Gölcük Yelken Kulübü ev sahipliğinde 1- 2 Eylül’de gerçekleşecek 30 Ağustos Zafer Bayramı Yelken Yarışları Kupası Yarışlarına Gölcük Yelken Kulübü , Yalova Kaytazdere Belediyesi Yelken Kulübü,  Yarımca Yelken Kulübü, Şişecam Yelken Kulübü, Bayramoğlu Yelken Kulübü, İzmit Yelken Kulübü, Derince Yelken Kulübü ve İzmit Yelken Su Sporları Kulübü’nden 33 Optimist, 14 Lezer 4.7 toplam 47 yarışçı katıldı.

Gül, “Tüm bu zorluklara rağmen yinede sporcularımız daracık bir alandan denize açılmayı başardılar”

Sporcuların yelkenlerini denize indirmeleri ile başlayan Yelken yarışları kıyasıya mücadele ile devam etti. Tüm zorluklara rağmen yelken yarışlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Nalan Gül verdiği bilgide, “ Günler öncesinde duyuru yapıldığı ve haber verildiği halde kulübün önünde bulunan sivil teknelerin yelkenlerin çıkışını kapattığı için sporcularımız yelkenlerini denize indirmekte oldukça zorlandılar. Tüm bu zorluklara rağmen yinede sporcularımız daracık bir alandan denize açılmayı başardılar. Bugün yarış olacağını bilmelerine rağmen ne yazık ki teknelerini kaldırmadılar. Bu sorun sadece bugün değil uzun zamandır devam ediyor. Bu sorunumuz umarız en kısa zamanda çözüme ulaşır” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —