Tarih: 01.07.2022 14:39

30 Kursiyer Resim Sergisini Yalı Evleri’nde açtı DAVETLİLER TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

30 Kursiyer Resim Sergisini Yalı Evleri’nde açtı

 DAVETLİLER TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ

 Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Değirmendere Kalıcı Konutlarında açılan resim kursu sergi programı Değirmendere Yalı Evleri’nde yapıldı. 30 Kursiyer tarafından yapılan resimler sergiye katılım sağlayan İlçe Protokolü tarafından büyük beğeni topladı.

30 Kursiyer yılsonu sergisine yaptıkları muhteşem resimler ile katılım sağladı. Eğitmen Esen Bayraktar kursiyerlerini özverili çalışmaları için tebrik ederken, kursiyerlerde Bayraktar’a teşekkür etti. Değirmendere Yalı Evleri’nde açılan sergiye Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, Resim Eğitmeni Esen Bayraktar, Kursiyerler ve çok sayıda davetliler katıldı.

‘Yaptığı tüm eserler kendileri ürettiler’

Resim Eğitmeni Esen Bayraktar sergi açılışı öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğümüzce Gölcük Değirmendere Kalıcı Konutlarda Resim Kursu açıldı. Açılan kursumuza 30 kursiyerimiz kayıt yaptırarak başladılar. Kursiyerlerimiz 8 aylık çalışma içerisinde başarılı bir şekilde resim yapmayı öğrendiler. Yaptığı tüm eserler kendileri ürettiler. Toplam 70 eser var. Bu eserlerin hepsinin de ayrı bir anlam taşıyor. 8 aylık bir aradan sonra yapılan bu eserleri burada sergiledik. Sergimiz 3 gün burada devam edecektir’ diye konuştu.

Kursiyerlerini tebrik etti

Konuşmanın ardından Davetliler sergiyi gezdi. Sergi hakkında bilgi veren  Kurs Öğreticisi Esen Bayraktar, ortaya muhteşem eserler çıkartan Kursiyerlerini tebrik etti. Açılan sergi davetliler tarafından büyük ilgi buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —