Tarih: 13.06.2024 17:41

31 bin 632 Öğrenci yarın karnelerini alıyor TATİL BAŞLASIN

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te 2023-2024 eğitim öğretim yılı sona eriyor. İlçemizde Anaokulu, ilk, orta, lise ve dengi okullarda eğitim gören 31 bin 632 öğrenci, yarın karne heyecanı yaşayacak. Gölcük’te karne töreni protokolün katılımıyla Rotterdam İlkokulu’nda yapılacak 

 

Zorlu bir eğitim yılını geride bırakan ve yaz tatiline çıkacak olan öğrenciler bugün karnelerine kavuşacak. Gölcük’te toplamda 31 bin 632 öğrenci karnelerini alarak bir üst sınıfa geçmenin ve mezun olmanın heyecanını yaşayacak. 

Mert, ‘Bir akademik yılı daha tamamlamanın haklı sevinci içerisindeyiz’ 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğrencilere mutlu ve huzurlu bir tatil dönemi geçirmeleri dileğinde bulunarak, ‘2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının sona erdiği bugün, bir akademik yılı daha tamamlamanın haklı sevinci içerisindeyiz. Bu vesileyle bir yıl boyunca başarılı olmak için çaba gösteren sevgili öğrencilerimize, öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan değerli öğretmen arkadaşlarıma, destekleriyle öğrencilerimizin yanında yer alan velilerimize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum’ dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —