Tarih: 28.08.2022 11:47

Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki çocuk parkının zeminine KAUÇUK YAPILMASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki çocuk parkının zeminine

KAUÇUK YAPILMASI İSTENİYOR

İlçemize bağlı Değirmendere yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkının zeminin toprak olması nedeniyle güvenli olmadığını ifade eden aileler parkın zeminini kauçuk olmasını istediklerini ifade ettiler.

Zemin güvenli değil

Yaz aylarını son günlerini yaşadığımız şu günlerde ilçemiz genelindeki çocuk parkları yoğun ilgi görüyor. İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkının zemininin torak olması nedeniyle çocukları için güvenli ve kullanışlı olmadığını ifade eden aileler belediye yetkililerinden çocuk parkının zeminin kauçuk zemin yaparak daha güvenli ve daha kullanışlı hale getirmelerini istediklerini belirtiler.

 Kauçuk zemin daha güvenli olur

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Çocuk parkları özelikle yaz aylarında çok yoğun ilgi görürken sonbahar ve kış aylarında da havanın güzel olduğu günlerde çocukların yoğun ilgisini görüyor. Bu parkımızın zemini toprak olduğu için en ufak bir yağmur yağdığı zaman çocuklar parkta rahat oynayamıyor. Zemin toprak olduğu için de fazla rahat hareket edemiyorlar. Parkımızın zemini kauçuk olursa hem çocuklarımız daha rahat oyun oynarlar hem de daha güvenli olur diye düşünüyoruz. Belediye yetkililerinden parkımızın zeminini yenilemelerini talep ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —