Tarih: 07.09.2024 18:39

3 aylık yaz tatili sona erdi 33 BİN 500 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bir hafta önce uyum eğitimine başladılar

İlçemizde okullar yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır. Gölcük’te 33 bin 500 öğrenci pazartesi günü okullarına kavuşmanın heyecanını yaşayacak. İlkokul 1. Sınıf, Anaokulu öğrencileri ile 5. ve 9. Sınıf  geçtiğimiz hafta uyum eğitimlerine başlamıştı. Şimdi İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri içinde okullarına kavuşma vakti geldi. 

İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı düzenleyecek. Pazartesi  sabahı ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından saat 10.00’da Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirilecek. 

Gölcük’te İlk ders zili İhsaniye İlkokulunda çalacak

Pazartesi günü sabah Çelenk Sunumu Programının ardından saat 10.30’de İhsaniye İlkokulu’nda İlköğretim Haftası kutlama programı ve ilk ders zilinin çalınması töreni yapılacak. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması, Açılış konuşmaları, Protokol konuşmaları, Şiirlerin okunması, Gösteriler, Okula yeni katılan öğrencilerin karşılanması, İlk ders zilinin çalınması şeklinde olacak. 

Bizde Gazetemiz adına tüm Okul İdarecilerine, Öğretmen ve Öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyoruz.

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —