Tarih: 08.12.2021 11:58

1 kuyruk 4 Pati’den Gölcük Belediyesi’nden İstek KISIRLAŞTIRMA ÇALIŞMASINA AĞIRLIK VERİLMELİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde yeni kurulmasına rağmen kısa sürede en aktif şekilde çalışan gruplar arasına giren 1 kuyruk 4 pati üyeleri Gölcük genelinde çok sayıda yavru köpek bulduklarını ve bir o kadar da hamile köpek olduğunu ifade ederek Belediye ekiplerinin kısırlaştırma çalışmalarına ağırlık vermesi gerektiğini ifade ettiler.

“ Bu soğukta birçok yavru telef olacak”

Gölcük genelinde sokak hayvanlarına yönelik yaptıkları çalışmalar ile takdir toplayan 1 kuyruk 4 pati topluluğu her gün düzenli olarak sokak hayvanlarına yönelik mama,  barınma ve bakım gibi olanaklar sağlıyorlar. 4 pati 1 kuyruk Gönüllü Topluluğu  üyesi Derya Demirezen yapmış olduğu açıklamada ‘ Biz burada sokak hayvanlarına destekte bulunuyoruz ve biz bu işi hakkıyla ve severek yapıyoruz fakat biz yetemiyoruz . Gölcük’te çok sayıda yavru köpek var ve bir o kadarda hamile köpek ile karşılaştık. Kış aylarındayız ve havalar daha da soğuyacak. Bu soğukta birçok yavru telef olacak. Bu nedenle Gölcük Belediyesi’nin kısırlaştırma çalışmasına daha çok ağırlık vermesini istiyoruz” dedi.

‘YENİ YAVRULAR BULDUK’

Sözlerine devam eden Demirezen, “ Gölcük genelinde birçok gölgede yeni yavrular bulduk. Gölcük Belediyesi’nin acilen kısırlaştırmaya önem vermesi gerekiyor. Zaten çok fazla sokak hayvanlarımız var ve onca yeni yavru soğuklarda, yağmurlarda telef oluyor. Onlarda bir can ve Gölcük Belediyesi’nin kısırlaştırmaya önem vermesini rica ediyoruz. Bu soğukta çünkü yavruların çoğu telef olacak. biz elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz ama bizimde gücümüz bir yere kadar yettiği için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —