Tarih: 15.03.2023 12:02

40. Sokak girişindeki alana önlem alınmalı

Facebook Twitter Linked-in

40. Sokak girişindeki alana önlem alınmalı

Gölcük Merkez’de bulunan 40. Sokak girişindeki yolda geçtiğimiz yıllarda çökme yaşanmış, yetkililer yolun çöken bölümlerini yaptığı çalışma ile düzeltmişti. Yolun aynı noktasında çökmenin yeniden yaşanması dikkatlerden kaçmıyor. Vatandaşlar, yolda oluşan çökmenin daha da büyümemesi için önlem yapılmasını istiyor.

Aynı bölge bir süre sonra yine çöküyor

Gün içerisinde birçok aracın geçtiği, vatandaşların da tercih ettiği 40. Sokakta geçtiğimiz yıllarda yaşanan sorun yine görülmeye başladı. Sokak girişindeki yolda geçtiğimiz yıl çökme yaşanmış, bu sorun yüzünden sürücüler sıkıntı yaşamıştı. Gazetemizde yaşanan sorunu dile getirdikten sonra yetkililer sorunu gidermişti. 40. Sokak girişinde yaşanan bu sorunun yeniden tekrarlaması, dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar çökme yaşanan alanın yeniden onarılmasını istiyor.

Kalıcı çözüm bulunmalı

 Bazı vatandaşlar, ‘Bu sorun daha önce yine yaşanmıştı. Siz basın mensupları buranın haberini yaptıktan sonra sıkıntı giderilmişti. Fakat bu yıl bu sorun yeniden baş gösterdi. Yetkililerden bu alana kalıcı çözüm bulmalarını istiyoruz. En azından çöken alan daha da büyümeden bir önlem alınmalı’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —