Tarih: 10.12.2023 13:48

Nedim Adanur Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı başvurusunu YOĞUN KATILIMLA YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Nedim Adanur Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı başvurusunu

YOĞUN KATILIMLA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’nde yıllarca önemli görevler alan, Partide ve ilçemizde çok sevilen Nedim Adanur, CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yoğun katılımla yaptı.

Uzuner, ‘Başarılar diliyorum’

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, ‘Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yapan Nedim Adanur ağabeyime hayırlı olsun diliyorum.  Biliyorsunuz ki CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına birbirinden değerli arkadaşlarımız ve büyüklerimiz başvurdu. Kendilerine bu süreçte başarılar diliyorum’ dedi.

Adanur, ‘Gölcük’ün daha yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için çaba ve gayret içinde olacağım’

CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yapan Nedim Adanur, ‘Gölcük Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığım için İlçe örgütümden aldığım başvuru dosyamı ilgili makamlardan  aldığım evraklarla tamamlayıp Cumhuriyet Halk Partisi  Gölcük İlçe Başkanlığında İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Uzuner bey’e teslim ederek resmi başvurumu da yapmış oldum. Gölcük’ün daha da yaşanılabilir bir ilçe olabilmesi için çaba ve gayret içinde olacağımın şimdiden sözünü veriyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —