Tarih: 14.11.2021 10:31

41 Burda Alışveriş Merkezinde ve Hastane Binasında ORGAN BAĞIŞ STANTI KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, “Organ ve Doku Bağışı Haftası” etkinliği kapsamında 41 Burda Alışveriş Merkezinde ve A Blok Poliklinikler giriş bölümünde stantlar kuruldu, vatandaşlar bilgilendirildi.

Vatandaşlar bilgilendirildi

Organ ve Doku Bağışı farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 41 Burda Alışveriş Merkezinde ve A Blok Poliklinikler giriş bölümünde Organ Bağış Birimi Sorumlusu Gülay Karataş, Melda Yılmaz, Medine Yiğit ve Aysun Gümüştaş tarafından kurulan stantlara vatandaşlardan bağış yapmak isteyenlerin bağışları kabul edildi, broşürler dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı. 

Acar, ‘Organ bağışı hayat kurtarmak için çok önemli’

Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar yaptığı açıklamada; “Biz, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak istedik. Türkiye’de yeterli düzeyde olmayan organ bağışını arttırmak amacıyla stantlar açtık. Organ bağışı hayat kurtarmak için çok önemli. Bir gün hepimizin organ bağışına ihtiyacı olabilir. ” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —