Tarih: 06.02.2024 13:49

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Derneği’nden muhteşem program BU COŞKU SALONA SIĞMADI

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Derneği’nden muhteşem program

BU COŞKU SALONA SIĞMADI

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Derneği 3 Şubat Cumartesi akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde çok yoğun katılımla Sıra Gecesi programı düzenledi.

Değirmendere Kültür Merkezi’ne akın ettiler

İlçemizin en aktif ve sevilen derneklerinden biri olan Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Derneği muhteşem bir programa imza attı. Dernek Başkanı Yasin Aslan ve Yönetimi 3 Şubat Cumartesi akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde Sıra Gecesi programı düzenledi. 500 kişilik olan Sıra Gecesi programına 850 kişi katılım sağladı. Sıra Gecesine katılım yoğun olunca bazı ikramlarda sıkıntı yaşansa da Başkan Aslan ve yönetimi konuklarını en güzel şekilde ağırladı. Birçok konuk üye ve vatandaş Başkan Aslan’dan programın yeniden yapılmasını talep etti.

Sıra Gecesi programını bir kez daha yapılmasını istediler

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Yasin Aslan, yaptığı açıklamada, ‘Dernek olarak çok güzel bir programa imza attık. Değirmendere Kültür Merkezi’nde çok yoğun bir katılım sağlandı. Çok eğlendik ve bu kadar yoğun teveccüh bizi çok mutlu etti. 500 kişinin katılımını beklediğimiz Sıra Gecesi programımıza 850 kişi katıldığı için bazı ikramlarda sorun yaşasak ta konuklarımızı ve üyelerimizi en güzel şekilde ağırladık. Üyelerimiz ve konuklarımız Sıra Gecesi programımızı bir kez daha yapmamızı istedi. İnşallah nasip olursa böyle güzel bir geceyi yeniden düzenlemek isteriz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —