Tarih: 07.03.2024 13:27

Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü EN DERİN SAYGILARIMIZLA

Facebook Twitter Linked-in

Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

EN DERİN SAYGILARIMIZLA

Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu önemli gün Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hazırlanan program ile Anıtpark’ta kutlanacak. Kadınlarımız toplumumuzun baş tacıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Dünyada her şey kadının eseridir’’ diyerek kadınlara verdiği değeri tüm dünyaya göstermiş, verdiği haklar ile dönemin en önde gelen devletlerine örnek olmuştur.  

Kadına Şiddete ve Kadın Cinayetlerini dur denecek

Kadınlar toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Günümüzün en büyük sorunlarından birisi kadına şiddet, kadın cinayetleri ve kadının toplumda hak ettiği değeri görmemesidir. Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Kadın Cinayetleri, Kadına Şiddet ve Kadınların hakettiği değeri görmemesi… Yarın bu konular dile getirilecek. Kadınların toplumun en önemli halkası oldukları bir kez daha vurgulanacak.

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi kutlama programı düzenleyecek

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından günün anlam ve önemine dair kutlama programı düzenlenecek. Program yarın saat 12.00’de başlayacak. Törende Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirecek. Programın devamında GFSD’nin fotoğraf sergisi ve El Emeği Pazarı Stantları gezilecek.

Bizde gazetemiz adına bütün Kadınların bu güzel ve anlamlı günlerini kutluyor, Kadın Şiddetinin, Kadın Cinayetinin olmadığı bir Türkiye diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —