41 yıl hizmete yakışan veda MURAT UZUNER EMEKLİ OLDU
41 yıllık çalışma hayatının 25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görev alarak geçiren ve ardından emekli olan Murat Uzuner’e çalışma arkadaşları tarafından emeklilik yemeği verildi.
25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görev yaparak geçirdi
Gölcük’ün yakından tanıdığı ve sevdiği 41 yıllık çalışma hayatının 25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görevli olarak geçiren Murat Uzuner geçtiğimiz günlerde emeklilik dilekçesini vererek emekli oldu. 25 yıllık Kaymakamlıkta ki görev sürecinde 8 Kaymakam ile görev yapan Murat Uzuner için Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe’de kendisine mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi. Kaymakamlık eski Yazı İşleri Müdürü ve Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz’ın da katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.
“HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ”
Kendisi adına verilen veda yemeğinde Uzuner şunları söyledi; “41 yıllık çalışma hayatımın 25 yılını Gölcük Kaymakamlığında görevli olarak geçirdim. Bu zamana kadar 8 kaymakam ile birlikte görev yaptım. 7 Kaymakamımız tayin olurken Sayın Yusuf Özdemir’i kaybetmenin derin bir üzüntüsünü yaşadık. Buradan kendisine bir kez daha rahmet diliyorum. 25 yıllık süre içerisinde mesai arkadaşlarımız ile iyi günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz zamanlarda ama ben biliyordum ki herkes işini en iyi yapmak için çabalıyordu. Bu süre zarfında çok güzel dostlar biriktirdiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Bugün burada beni onurlandıran mesai arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“ MURAT KARDEŞİMİZE EMEKLİLİK HAYATINDA SAĞLIK VE MUTLULUK DİLİYORUM”
Ardından kendisi ile birlikte en uzun süre görev alan Kaymakamlık eski Yazı İşleri Müdür ve Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi. Yılmaz, “Murat arkadaşımızla uzun yıllar beraber uyum içinde çalışma hayatım oldu. Özverili çalışması ile Gölcük Kaymakamlığının örnek personellerinden biri olmuştur. Ben kendisine emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,04
-
EURO
51,48% 0,05
-
GRAM ALTIN
6378,63% 0,04
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00


