Tarih: 12.12.2023 13:29

43. Sokak’ta uyarı tabelası dalların altında kalmış durumda

Facebook Twitter Linked-in

43. Sokak’ta uyarı tabelası dalların altında kalmış durumda

Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi’nden 43. Sokak’a dönüş yasak olması sebebiyle sokak girişine monte edilen uyarı tabelasının ağaç dalları arasında kalması sebebiyle gözükmüyor. Özellikle yabancı sürücüler zor durumda bırakan tabelanın yerinin değiştirilmesi isteniyor.

Yeri değiştirilmeli

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde birçok cadde ve sokağın yönleri değiştirilmiş ve bazı cadde ve sokaklar tek yön olarak ayarlanmıştı. Bu bağlamda Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinden 43. Sokağa giriş yasaklanmış ve yol sadece Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden girişe serbest bırakılmıştı. Yapılan bu uygulama sonrasında da Albay Burak Caddesi’nden 43. Sokak girişine de girilmez tabelası monte edilmişti. Uyarı tabelasının ağaç dalları arasında kalması nedeniyle gözükmemesi sürücüleri zor durumda bırakıyor. Özellikle yabancı sürücüleri zor durumda bırakan tabelanın yerinin değiştirilmesi isteniyor.

“Ağaç dalları örtüyor’’

Bazı vatandaşlar, ‘ Geçtiğimiz yıllarda yapılan yol düzenlemesi ile 43. Sokak’a giriş yasaklanmıştı. Fakat ağaç dalları arasında kalan uyarı tabelası gözükmüyor. Gölcüklü sürücüler hangi yolun tek yön olduğunu bildiği için sıkıntı olmuyor da dışarıdan gelen sürücüler için bu durum sıkıntı oluyor. Bu nedenle uyarı tabelasının ağaç dalları arasından çıkarılmasını ve yerinin değiştirilmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —