Tarih: 02.04.2023 11:46

59. Kütüphaneler Haftası Gölcük’te bir dizi programla kutlandı ‘KÜTÜPHANELER İYİLEŞTİRİR’

Facebook Twitter Linked-in

Kütüphaneler Haftası’nın 59.su tüm ülkemizde olduğu gibi Gölcük’te de bir dizi programla kutlandı. Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi’nin hazırladığı program ilgi oldukça yoğun oldu.

‘2022 yılının En’lerine ödülleri takdim edildi’

Kutlama programı hakkında İlçe Halk Kütüphanesi’nden şu açıklama yapıldı: ‘Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü olarak bu yıl 59. sunu kutladığımız ”Kütüphaneler İyileştirir” temalı Kütüphane Haftası Programı gerek protokolün gerekse halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapan Kütüphane Müdürümüz Sayın Şengül Avcı ve İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Fatih Taşdelen’in ardından, 2022 yılı içerisinde çocuklarda en çok ödünç kitap alan  Akif Kerem Solmaz, gençlerde Betül Akdere, yetişkin üye kategorisinde de Emine Sibel Kızıltaş’a ödülleri takdim edildi.’

Programda bir dizi etkinlik

Açıklamanın devamında, ‘Cahit Külebi Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleşen programda Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin bardaklı ritim şovu büyük beğeni topladı. Ney sanatçısı Bilal Büçgün’ün ney dinletisinden sonra Sırf Tiyatronun Karagöz ve Hacivat oyunu sergilendi. Kütüphane kurs salonlarında Resim öğretmeni Nilüfer Mucu’nun eğitmenliğinde lise öğrencilerinin katılımcısı olduğu resim kursunun sergisinin açılışından sonra program son buldu’ denildi.

Katılım yoğun oldu

Programa; Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Kadın Meclisi Üyeleri, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, Öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katılım sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —