Tarih: 10.04.2023 11:51

66. Sokak’ta her yağmur sonrası değişmeyen manzara ÇÖZÜM İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

66. Sokak’ta her yağmur sonrası değişmeyen manzara

ÇÖZÜM İSTENİYOR

Her yağmur sonrası oluşan su birikintileri sıkıntı yaratan 66. Sokak için esnaflar ve vatandaşlar çözüm istediklerini ifade ettiler.

Çalışmalar yetersiz kalıyor

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından prestij yol projesi olarak yenilenen 66. Sokak’ta her yağmur sonrası yaşanan su birikintisi sorunu hem esnafı hem de vatandaşı zor durumda bırakıyor. Esnaflar ve vatandaşlar defalarca yetkililerden bu sıkıntıya çözüm bulmalarını istemelerine rağmen kalıcı bir çözüm bulunamadı. Ekipler tarafından ara ara çöken bölümlerin yükseltildiği ifade eden esnaflar yapılan çalışmanın yetersiz geldiğinin de altını çizdiler.

“Biz artık bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz”

Her yağmur sonrası oluşan su birikintisi nedeniyle zor durumda kaldıkları ifade eden esnaflar yaptıkları açıklamada, “  66. Sokak esnafları olarak ne yazık ki her yağmur sonrası bu su birikintisi sorununu yaşıyoruz. Birkaç defa taşları söküp yolu daha da yükselterek çözüm bulmaya çalıştılar ama bir çözüm olmadı. En ufak bir yağmursa su birikintisi oluşuyor. Meydana gelen su birikintisi nedeniyle hem biz hem de vatandaşlar zor durumda kalıyor. Bir araba geçtiği zaman dükkanlarımızın camlarına sular sıçrayabiliyor. Biz artık bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —