Tarih: 10.02.2022 12:48

66. Sokak’taki su birikintisi sorunu çözülmeli

Facebook Twitter Linked-in

66. Sokak’taki su birikintisi sorunu çözülmeli

Gölcük Merkez Mahallesi 66. Sokak’ta her yağmur sonrası yaşanan su birikintisi sorunu çözüm bekliyor. Çevredeki esnaflar yetkililerden bu soruna en kısa sürede çözüm bulmalarını istediklerini dile getirdiler.

Günlerce su birikintisi geçmiyor

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda prestij yol projesi olarak yenilenen 66. Sokak’ta her yağmur sonrası yaşanan su birikintisi sorunu hem esnafı hem de vatandaşı zor durumda bırakıyor. Esnaflar ve vatandaşlar yetkililerin bu sıkıntıya en kısa südre bir çözüm bulmaları gerektiği ifade ettiler.

Çözüm istiyorlar

Her yağmur sonrası oluşan su birikintisi nedeniyle zor durumda kaldıkları ifade eden esnaflar yaptıkları açıklamada, “  66. Sokak olarak ne yazık ki her yağmur sonrası bu su birikintisi sorununu yaşıyoruz. Birkaç deva taşları söküp yolu daha da yükselterek çözüm bulmaya çalıştılar ama bir çözüm olmadı. En ufak bir yağmursa su birikintisi oluşuyor ve günlerce gitmiyor. Meydana gelen su birikintisi nedeniyle hem biz hem de vatandaşlar zor durumda kalıyor. Bir araba geçtiği zaman dükkanlarımızın camlarına sular sıçrayabiliyor. Biz artık bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —