Tarih: 05.12.2023 13:30

73’lü Emekli Astsubaylardan Ameliyat olan SINIF ARKADAŞLARINA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

1973 yılında askeri okuldan mezun olup, donanmanın çeşitli kademelerinde görev yapmış olan emekli astsubaylar,  aradan geçen uzun zamana rağmen günümüzde de arkadaşlıklarını devam ettirmeye devam ediyorlar. Emekli astsubaylar ameliyat olan arkadaşlarını evinde ziyaret ederek bir kez daha bu dostluklarını pekiştirmiş oldular.

Yıllar geçse de dostlukları hiç bitmedi

Uzun yıllar önce askeri okulda başlayan kader arkadaşlıklarını hala Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesinde toplu görüşmelerle dostluklarını sürdüren Emekli Astsubaylar, hastalıkta, sağlıkta, düğün, eğlence ve hüzünlü günlerinde de bir arada olmaya devam  ettirerek örnek oluyorlar. Emekli astsubaylar son olarak kader arkadaşları, ameliyat olup evinde dinlenen sınıf arkadaşlarına ziyarette bulunarak destek oldular.

Hasan Özcaner’i evinde ziyaret ettiler

1973 Mezunu Emekli Astsubaylar, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde karın fıtığı operasyonu geçirip, evinde istirahat eden sınıf arkadaşları Hasan Özcaner’i evinde ziyaret ettiler. Askeri okul ve bahriye günlerinden konuşup, eski anılar üzerine sohbet eden arkadaşlar, ayrılmadan önce sınıf Başkanı Celil Soyer’in 73’lüler sosyal fon adına imzalı Atatürk’ün nutku, kolonya ve el yapımı bakır kabartma Atatürk resmi hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından, ‘geçmiş olsun’ dilekleriyle vedalaştılar.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —