Tarih: 10.01.2023 11:08

87. Sokakta yamuk tabela düzeltilmeyi bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi ile 87. Sokak üzerinde bulunan uyarı tabelasının yamuk vaziyette durması gözlerden kaçmazken vatandaşlar ve sürücüler yamuk tabelanın devrilmeden düzeltilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Tedirgin ediyor

İlçemizin kalabalık mahallelerinden olan Kavaklı Mahallesi 87. Sokak’ın Hürriyet Caddesi’ne bağlantı noktasında bulunan ve sürücülerin durması gerektiğini belirten uyarı trafik tabelasının bir süredir  yamuk vaziyette durması gözlerden kaçmıyor. Vatandaşlar, yamuk direğin devrilmesinden dolayı tedirgin olduklarını ifade ederek yamuk direğin düzeltilmesi gerektiğini belirttiler. 

Devrilmeden düzeltilmesi isteniyor

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Vatandaşlar, “İlçe genelinde birçok noktada bulunan uyarıcı trafik levhaları hem sürücüler hem de bizler için oldukça büyük önem taşımaktadır. Fakat dönem dönem bu direkler zarar görebiliyor ve bu şekilde tehlikeli olabiliyor. Bu uyarıcı trafik levhasının da bir süredir bu şekilde yamuk vaziyette olması bizi tedirgin ediyor. Yetkililerin en kısa sürede bu direği düzeltmelerini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —