10247,5%0,58
36,45% 0,09
39,41% 0,25
3391,34% -0,87
5525,89% -0,29
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, alt yapı işleri tamamlanan Serdar Mahallesi’ndeki yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
Her geçen gün gelişen, değişen ve büyüyen Başiskele’de alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nüfus artışına bağlı olarak kentleşme ve yeni yapı stoğu oranı artan ilçede alt yapı çalışmaları da büyük artış gösterdi. Bu kapsamda son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Serdar Mahallesi’ndeki içme suyu altyapı çalışmaları yenilendi.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla alt yapısı tamamlanan sokak ve caddeler hızla yenileniyor. Üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, çalışmalar hakkında ilgili teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Özlü devam eden üst yapı çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada,“Serdar Mahallemizde altyapı çalışmalarımızı tamamlamanın ardından üstyapı çalışmalarımıza da hızla başladık. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizin yollarını daha konforlu ve güvenli hale getireceğiz inşallah.” diye konuştu.
HEMŞEHRİLERİYLE HASBİHAL ETTİ
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, üst yapı çalışmalarını inceledikten sonra hemşehrileriyle bir araya geldi. Başiskeleli komşularıyla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Özlü, hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi. Serdar Mahallesi’ndeki alt ve üst yapı çalışmaları hakkında hemşehrilerine bilgiler verdi.