“DERNEĞİMİZİ İLÇEMİZİN EN GÜÇLÜ DERNEKLERİ ARASINA KATTIK”
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Çakmak, dernek çalışmaları ve yılsonunda gerçekleştirecekleri dernek kongreleri konusunda bilgi verdi. Başkan Çakmak, “Derneğimizi ilçemizin en güçlü dernekle
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Çakmak, dernek çalışmaları ve yılsonunda gerçekleştirecekleri dernek kongreleri konusunda bilgi verdi. Başkan Çakmak, “Derneğimizi ilçemizin en güçlü dernekleri arasına kattık” dedi.
“Derneğimizin adını başarıyla duyurduğumuza inanıyoruz”
Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Çakmak, yılsonu itibariyle kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade ederek yaptığı açıklamada, “Derneğimizin kongresini birçok dernek gibi yıl sonu yapmayı planlıyoruz. Şu anda adaylığım konusunda net bir şey yok. Yönetim kurulum ve dernek üyelerim ile bir görüşme yapacağız. Eğer yönetimim ve dernek üyelerim başkanlığa adaylığımı koymamı isterlerse adaylığımı açıklarım. Ayrıca dernek başkanlığına aday olmayı düşünenler olursa onlara da her zaman destek vereceğim. Kurucu üyesi olduğum derneğimiz için ilk günden bugüne kadar önemli çalışmalar yaptık. Derneğimizin adını başarıyla duyurduğumuza inanıyoruz. Niğde’mizin kültürünü üyelerimizle birlikte Gölcük’e tanıtmaya özen gösterdik. Gölcük Niğdeliler Derneği’ni ilçemizin en güçlü dernekleri arasına kattık” dedi.
“Gölcük’te birlik ve beraberliğimiz için tüm üyelerimizi derneğimizi bekliyoruz”
Sözlerine devam eden Başkan Çakmak, “2006 yılından bugüne kadar derneğimiz için her türlü hizmeti yapmış bulunmaktayım ve o günden bugüne başkanlık yapmış ve yönetimde bulunmuş hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaz döneminde üyelerimizle olan iletişimimizi hiçbir zaman koparmadık. Yeni yerimizin tanıtımını yaptık ve Gölcük basınımızı kahvaltıda ağırladık. Gölcük’te tabela derneği hiç olmadık. Önceliğimiz her zaman devletimiz, milletimiz ve kültürel değerlerimiz oldu. Üyelerimiz bizden ne talep ettiyse onu yerine getirmeyi kendimize görev saydık. Gölcük’te birlik ve beraberliğimiz için tüm üyelerimizi derneğimizi bekliyoruz. Üyelerimiz her zaman derneğimize gelsin ve sahip çıksın. Kongremizde yine görev alırsak üyelerimizin yüzünü güldürmeye sürdüreceğiz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
Yükleniyor
-
BIST 100
16175,23%-0,52
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,52% 0,06
-
GRAM ALTIN
6296,25% 0,31
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00


