-
BIST 100
16145,38%-0,13
-
DOLAR
44,08% 0,05
-
EURO
51,22% 0,05
-
GRAM ALTIN
7342,16% -0,17
-
Ç. ALTIN
11828,33% -0,28
“HGS Park” döneminde sıra Karamürsel’de
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de pilot olarak başlattığı ve başarıyla test ettiği “HGS Park” sistemini şimdi Karamürsel ilçesinde uyguluyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de pilot olarak başlattığı ve başarıyla test ettiği “HGS Park” sistemini şimdi Karamürsel ilçesinde uyguluyor. Buna göre ödemeler HGS ve kartlarla otomatik olarak yapılacak. Böylece vatandaşlar kısa süreli park imkânıyla günlük hayatlarını kolaylaştıracak. Uygulama 8 Aralık Pazartesi gününden (yarın) itibaren geçerli olacak.
HGS PARK GELDİ, NAKİT ÖDEME KALDIRILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol üstü otopark (parkomat) uygulamalarında teknolojiyi artırmak amacıyla Gebze’de pilot olarak başlattığı “HGS Park” sistemini başarıyla test etti. Yeni sistemle park ücretleri HGS, kredi ve banka kartıyla otomatik tahsil edilirken, bu durumda nakit ödeme kaldırılmış oldu. Gebze’deki pilot uygulamanın ardından Karamürsel’deki yol üstü otoparklarda 8 Aralık Pazartesi gününden (yarın) itibaren HGS Park sistemi uygulanacak.
KARAMÜRSEL İKİNCİ ETAP OLACAK
HGS Park sistemi, İlhan Çınar Alanı ve İnönü Caddesi olmak üzere iki noktada hizmet verecek. İlhan Çınar Alanı’nda binek araçlar için günlük 45 TL, motosikletler için 30 TL sabit ücret uygulanacak. İnönü Caddesi’nde ise 0-1 saat 27 TL, 1-2 saat 54 TL, 2-3 saat 75 TL olacak. 3 saatten sonraki parklamalarda her saat için 1 saatlik tarifesi uygulanacak. Her iki lokasyonda ilk 15 dakikalık park ücretsiz olacak.
ÇALIŞMA SAATLERİ VE BİLGİLENDİRME
Park alanları 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek, cuma günleri çalışılmayacak. Uygulama öncesinde bilgilendirme tabelaları monte edilirken, broşür dağıtımlarıyla da sistem detaylıca anlatıldı.
AMAÇ; TRAFİK VE PARK DÜZENİNİ SAĞLAMAK
“HGS Park” sistemi, trafikte yanlış parklanmaların önüne geçmeyi, otopark arama süresini kısaltmayı ve cadde ile sokaklarda düzeni sağlamayı amaçlıyor. Vatandaşlar kısa süreli park imkânıyla günlük hayatlarını daha kolay sürdürebilecek.
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
İZLEYENİ OLAN SAVAŞ
KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR
ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR
VERGİ SUÇU FİRARİSİNE OPERASYON
VALİ AKTAŞ EV ZİYARETLERİ YAPTI
1 MİLYON TL’LİK KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
BAŞKAN SEZER “GÖLCÜK'ÜN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
KENTSEL DÖNÜŞÜM. ve BAŞKAN SEZER.....
BÜYÜKAKIN: “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ GÖNÜL SOFRALARINDA PAYLAŞIYORUZ”
Yükleniyor


