SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Mavi Takım ekipleri, Plajyolu Sahili’nde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmasıyla büyük boyda 50 poşet atığı toplayarak çöplerin İzmit Körfezi’ne ulaşmasını önledi. Ekiplerin çalışması, kıyıların korunmasına ve çevre bilincinin güçlenmesine önemli katkı sağladı.
İZMİT KÖRFEZİ İÇİN ÖRNEK ÇEVRE MÜCADELESİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sahillerin temizliği ve deniz ekosisteminin korunması adına örnek bir girişim ile hayata geçirilen Mavi Takım ekipleri, çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. İzmit Körfezi’nde deniz canlılarının yaşam alanlarının korunması için önemli rol oynayan Mavi Takım ekipleri, sahillerde çöpleri titizlikle topluyor ve atıkların denize ulaşmasını önlüyor.
PLAJYOLU SAHİLİ’NDE ÇEVRE İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, İzmit Plajyolu Sahili’nde hem kıyı temizliği yapmak hem de çevre farkındalığını artırmak amacıyla kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaya Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mesut Önem, Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürü Yüksel Demircan ve Mavi Takım ekipleri katıldı. Sahil boyunca yapılan tarama sonucunda 50 çöp poşeti dolusu atık toplandı.
2022’DEN BU YANA 85 TONU AŞAN ATIK TOPLANDI
Mavi Takım ekipleri, 2022 yılında faaliyete başlamasından bu yana kıyı temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında bugüne kadar denizlerden tam 85.125 kilogram atık toplandı. 2025 yılı içinde ise ekipler, 12.147 kilogramı geri dönüştürülebilir olmak üzere toplam 16.735 kilogram atığı temizledi. Toplanan atıklar, sıfır atık prensibine uygun olarak geri kazanım tesislerine gönderilerek ekonomiye kazandırılırken, geri dönüşümü mümkün olmayan atıklar ise çevreye zarar vermeyecek şekilde düzenli depolama tesislerinde bertaraf edildi.
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,04
-
EURO
51,48% 0,05
-
GRAM ALTIN
6378,63% 0,04
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00

