Tarih: 13.10.2023 12:06

A Milli Takım Hırvatistan’ı deplasmanda devirdi ‘BİZE AVRUPA YAKIŞIR’

Facebook Twitter Linked-in

A Milli Takım Hırvatistan’ı deplasmanda devirdi

‘BİZE AVRUPA YAKIŞIR’

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri’nde D Grubu’nda 6. maçında Hırvatistan’ı deplasmanda 1-0 yenerek liderliğe yükseldi. A Milli Takım’a galibiyeti getiren gol, Barış Alper Yılmaz’dan geldi. Milli Takımımızın bu başarısı ilçemizde de oldukça fazla sevinç yaşattı.

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri’nde D Grubu’nda 6. maçında Hırvatistan’ı deplasmanda 1-0 yenerek liderliğe yükselmesi konusunda ilçemizdeki vatandaşlardan görüşlerini aldık.

Varol, “Türkiye her zaman Avrupa ve Dünya Kupasında oynaması gereken bir takım”

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Mehmet Varol,  “A Milli Takımımızın Hırvatistan deplasmanından adeta tarih yazarak çıktı. Dün akşam Hırvatistan galibiyeti bizleri çok mutlu etti. Türkiye her zaman Avrupa ve Dünya Kupasında oynaması gereken bir takım. Umarım Türkiye bu başarısını Pazar günü oynayacağı Letonya maçında da gösterir ve bizleri bir kez daha mutlu eder ‘ dedi.

Akdemir, “Milli Takımımızın başında bir Türk Teknik Direktör olmalı”

Yılmaz Akdemir, “Türkiye’nin Hırvatistan’ı 1-0 mağlup etmesi tabiki bizleri mutlu etti. Takımımız çok güzel bir mücadele verdi. Yeni Teknik Direktörün gelmesi takıma yaramış. Güzel bir mücadele verdi. Yeni teknik direktörümüz oldukça başarılı ve ilk maçta da bu başarısını gösterdi ama benim şahsi fikrim Milli takımımızın başında bir Türk Teknik Direktörün olmalı. Bence ülkemizde de milli takımımızı güzel yerlere getirecek teknik direktörlerimiz var. a Milli Takımımıza Pazar günü karşılaşacakları Letonya maçında başarılar diliyorum” dedi.

Kinvan, “Çok keyifli bir maç izledik ve güzel bir sonuç elde ettik”

Nihat Kinvan, “İtalyan Teknik Direktörün gelmesi takıma oldukça yaramış. Dün akşam maçta bireysel değil takım oyunu vardı. Genç oyuncuların oynaması nedeniyle 90 dakika boyunca takım hızını hiç kesmedi. Çok keyifli bir maç izledik ve güzel bir sonuç elde ettik. Maçı 1- 0 aldık ama sonuç daha da yüksek olabilirdi. Çok pozisyonu gole çeviremedik. Bir sonraki karşılaşmamız Letonya ile olacak ve bu tempoyla oynarsak o takımı da çok rahat yeneceğimizi düşünüyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —