Tarih: 17.09.2021 13:27

AADYM Şube Müdürü Ümit ÇİĞDEM, AFAD ‘tan GESOTİM ‘e tam not GÖLCÜK BÖYLE BİR EKİBE SAHİP OLMAKLA ÇOK ŞANSLI, KIYMETİ BİLİNMELİ

Facebook Twitter Linked-in

AADYM Şube Müdürü Ümit ÇİĞDEM, AFAD ‘tan GESOTİM ‘e tam not

GÖLCÜK BÖYLE BİR EKİBE SAHİP OLMAKLA ÇOK ŞANSLI, KIYMETİ BİLİNMELİ

Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM’i ziyaret eden Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AADYM Şube Müdürü Ümit ÇİĞDEM ve ekibi’nden GESOTİM’e tam not. Çiğdem, “Gölcük böyle bir ekibe sahip olduğu için çok şanslı kıymeti bilinmeli” dedi.

Görev dağılımı bilgilendirmesi yapıldı

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AADYM Şube Müdürü Ümit ÇİĞDEM, Arama ve Kurtarma Teknisyenleri Ekrem ÖNEY, Emre GÜLBAHAR. 19-21 Ekim 2021 tarihleri arasında ilimizde icra edilecek 2021 Ulusal TAMP Tatbikatında Arama ve Kurtarma Çalışma Grubumuzun alacağı aksiyonlar hakkında GESOTİM birimlerini ziyaret edip görev dağılımı bilgilendirmesi yapıldı.

“GESOTİM ekibimizi afete tam detayıyla hazır gördük memnun kaldık

İl afet ve acil durum müdürlüğü AADYM Şube Müdürü Ümit ÇİĞDEM, “Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM ekibi yaptığımız incelemelerden  tam not aldı. Gölcük böyle bir gönüllü ekibe sahip olduğu için çok şanslı.  GESOTİM ekibimizi afete tam detayıyla hazır gördük memnun kaldık” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —