Tarih: 02.08.2018 12:51

ABD’NİN BU KARARI KABUL EDİLEMEZ

Facebook Twitter Linked-in

HEPAR Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz,

 Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz, ABD’nin iki Bakanımıza karşı yaptırım uygulayacağı söylemine sert tepki gösterdi.

‘Atılacak her türlü adımın destekçisiyim’

HEPAR Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz, ‘ABD’nin almış olduğu bu yaptırım kararı kabul edilemez. Bizleri yönetenlere değil ABD,hiçbir ülke hakaret ve tehdit diline başvuramaz. Ülkemizdeki amerikan askerleri derhal çıkarılmalıdır.

İçeriden ve dışarıdan kuşatılmış bu ülkenin bir evlatları olarak bu karara sevinen ABD yanlılarından  değiliz,olmayacağız! Bu ülkeyi yöneten insanlara karşı eleştirilerimizi yaparız sandıkta ülkemizi yönetme savaşı veririz ancak ne bu ülkenin başkanını ne de bakanlarını dış güçlerin eline teslim etmeyiz. Türkiye Cumhuriyetini yönetim kadrosuna karşı tehditleriniz ve yaptırımlarınızın asıl sahibi Büyük Türk Milletidir. Hangi görüşten olursak olalım bir kez daha belirtmek isterim ki sizlerin aldığı bu karara sevinenlerden değil,bu zihniyete karşı her zaman mücadele eden tarafta olacağım. Söz konusu yaptırımlar konusunda atılacak her türlü adımın destekçisiyim. Yaptırımlarınız ve mücadeleniz bu ülkeye diz çöktürmeyecektir. Türkiye Cumhuriyetinin altında kalacaksınız’ dedi.

İsim: Arif ÖZTOK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —