Tarih: 18.08.2019 13:14

ADD etkinliği ile takdir topladı CUMHURİYET TIR’INA HALKTAN YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Cumhuriyetin 100. Yıldönümü münasebetiyle Değirmendere’ye getirdiği Cumhuriyet Tır’ı vatandaşların yoğun ilgisini topladı. Binlerce vatandaş 3 gün boyunca ziyarete açık kalan Cumhuriyet Tır’ını gezerek, fotoğraf çekildi.

Önemli bir farkındalık oluşturuldu

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve Yönetiminin ilçemize bağlı Değirmendere Çınarlık Meydanına getirdiği Cumhuriyet Tır’ı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Her daim ‘Cumhuriyetimizin kıymetini bilmeliyiz’ açıklamalarını yapan ve Cumhuriyetin 100. Yıldönümü dolayısıyla önemli farkındalık oluşturan ADD Gölcük Şubesi bu etkinliği ile büyük takdir topladı. 3 gün boyunca vatandaşların ziyaretine açık kalan Cumhuriyet Tır’ını binlerce vatandaş ziyaret etti. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Silah arkadaşlarına minnet duygularını ifade eden bazı vatandaşların ise duygusal anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü Dağcı ve AKUT kurucusu Nasuh Mahruki’de Değirmendere’de yer aldı

ADD Gölcük Şubesi’nin bu önemli etkinliğinde Cumhuriyetin 100. Yılına özel konser verildi. Ayrıca Ünlü Dağcı ve AKUT kurucusu Nasuh Mahruki’de düzenlenen söyleşi de deprem tehlikesinin her zaman olacağına, depreme ne kadar iyi hazırlıklı olursak, hasarı en aza indirebileceğimizi anlattı. Ayrıca ADD Gölcük Şubesi depremde hayatlarını kaybedenler için lokma dağıtarak, bu önemli etkinliğini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —