Tarih: 11.08.2021 12:32

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş’tan çağrı ‘ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NE ÜYE OL’

Facebook Twitter Linked-in

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, yaptığı çağrıyla vatandaşlar derneklerine üye olmaya davet etti. Başkan Özbaş, ‘Tüm vatansever dostlarımızı Atatürkçü Düşünce Derneklerine Üye olmaya bekliyoruz’ dedi.

Başkan Özbaş, ‘Gün olur irtica hükümdar olursa, Gün olur; numaralı Cumhuriyetçiler peydahlanırsa, Gün olur; Cehalet, Sefalet ve ihanet hortlarsa Alır Başını Gidemezsin. Zorla ve hile ile aziz vatanın büyük kalelerinin alınmasını, bütün tersanelerine girilmesini, bütün ordularının dağıtılmasını ve yurdun her köşesinin fiilen işgal edilmesini Bekleyemezsin. Sen kendini ve Cumhuriyeti savunmazsan, o gün geldiğinde; ‘Atatürk’e gönülden bağlıyım’ Diyemezsin. Kendi yarınına umutla bakabilmeyi, onurlu, şerefli ve insan gibi yaşamayı istiyorsan, Cehaletten, Sefaletten ve ihanetten bıktıysan Atatürkçü Düşünce Derneği’ne Üye Ol!’

‘Biz Mustafa Kemalleriz’

Özbaş, ‘Biz Atatürkçüyüz. Biz Cumhuriyetçiyiz. Biz Laik’iz. Biz Anti Emperyalistiz. Biz Özgürlükçüyüz. Biz Bağımsız Türkiye’den yanayız. Biz Kubilay’larız. Biz Muammer Aksoy’larız. Biz Bahriye Uçok’larız. Biz Uğur Mumcu’larız. Biz Mustafa Kemalleriz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —