Tarih: 05.02.2024 15:05

ADD Gölcük Şubesi üyeleri için kültür gezileri düzenlemeyi sürdürüyor ESKİŞEHİR’DE ATATÜRK SEVGİSİ

Facebook Twitter Linked-in

ADD Gölcük Şubesi üyeleri için kültür gezileri düzenlemeyi sürdürüyor

ESKİŞEHİR’DE ATATÜRK SEVGİSİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve Yönetimi üyeleri için Eskişehir’e gezi düzenledi. Eskişehir’de birçok alanı gezen ADD Gölcük Şubesi üyeleri Bal Mumu Heykel Müzesi’ni gezerek, burada bulunan Atatürk’ün bal mumu heykelini ve diğer eserleri çok beğendiler.

Atatürk’ün bal mumu heykelini çok beğendiler

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve Yönetimi Dernek Üyeleri için Eskişehir gezisi düzenledi. Eskişehir’in tarihi ve bir çok alanını gezen ADD Gölcük Şubesi Üyeleri Bal Mumu Heykel Müzesi’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Ülkemizin Kurucusu, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bal mumu heykeline yoğun ilgi gösteren ADD Gölcük Şubesi üyeleri geziden büyük keyif aldı

Başkan Özbaş’a teşekkür ettiler

ADD Gölcük Şubesi Üyeleri Eskişehir’e Kültür Gezisi düzenleyen Başkanları Cemil Özbaş’a ve Yönetime teşekkür ettiler. ADD Gölcük Şubesi’nden yapılan açıklamada, ‘Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi olarak düzenlediğimiz Eskişehir kültür gezimize katılarak bize destek olan üyelerimize misafirlerimize yönetim kurulu üyelerimize ve başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir geziydi, nice güzel gezilere’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —