-
BIST 100
16265,87%0,45
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,98% -0,09
-
GRAM ALTIN
7318,89% -0,23
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
ADD Gölcük Şubesi yeni yerine taşındı AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
ADD Gölcük Şubesi yeni yerine taşındı
AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanlığı yeni yerine taşındı. Yeni yerinin açılış töreni yoğun bir kalabalıkla yapıldı.
Açılış törenine birbirinden değerli isimler katılım sağladı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı daha güzel ve daha ferah bir yerde hizmet vermek için yaptığı mekan değişikliğinin açılış töreni yoğun bir katılımla yapıldı. ADD Gölcük Şubesinin açılış törenine eski Kocaeli Vali Yardımcısı ve emekli Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Kocaeli İl Saymanı İsmet İşeri, ilçemizin sevilen eczacısı Turan Dumlu, Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu Başkanı Sevim Pekyörür, ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, ADD Derince İlçe Şube Başkanı Sefa Karaaslan, ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe’nin de aralarında bulunduğu yoğun bir davetli topluluğu katıldı.
Özbaş, ‘Oldukça emek harcadık’
ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş yaptığı açılış konuşmasında “Daha ferah ve aydınlık bir ortamda üyelerimize hizmet vermek amacıyla mekan değişikliği yaptık. Bu yeni şube binamızı şimdiki hale getirmek için oldukça çok emek harcadık. Yeni binamızda hizmetleri bulunan ve yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Davetimizi kırmayarak yeni dernek binamızı görmek ve açılışında hazır bulunmak için gelen sizlere de teşekkürler ediyorum” dedi.
Pekdemir, ‘Yeni mekanları ADD’ye hayırlı olsun’
Emekli Vali Yardımcısı ve önceki dönem Gölcük Kaymakamlarından Mustafa Pekdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubemiz Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, onun hizmetlerini unutturmamak gayesiyle çok yararlı hizmetler yapmaktadır. Kendilerinin yaptıkları hizmetleri yakından takip ediyorum. Bu yeni binalarının da üyelerine ve hizmetlerine yakışır bir şekilde dekore edilmiş olduğunu gördüm. Bu binada yararlı hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Yeni mekanları ADD’ye hayırlı olsun” dedi.





























BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
Yükleniyor



