Tarih: 28.07.2017 14:40

ADD Kadın Kolları Down Cafe’de bir araya geldi GÖLCÜK DOWN CAFE’YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

ADD Kadın Kolları Down Cafe’de bir araya geldi

GÖLCÜK DOWN CAFE’YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik ve Kadın Kolları Komisyon Üyeleri destek amaçlı Gölcük Down Cafe’de bir araya geldi.

Başkan Çelik, ” Gölcük Down Cafe’ye destek vermeye devam edeceğiz”

Açıldığı günden beri bir çok kurum ve kuruluş tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunulan Gölcük Down Cafe’ye son olarak geçtiğimiz gün Atatürkçü  Düşünce Derneği  Gölcük Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik ve Kadın Kolları Komisyon Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Öğle yemeğinde Gölcük Down Cafe’de bir araya gelen ADD Kadın Komisyonu üyeleri yemeğin ardından + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ile hoş sohbet etme fırsatı buldular. Yemeğin ardından ADD Gölcük Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik, ” Belgin Abanoz ve ekibi çok güzel bir projeye imza atmışlar. Gölcük Down Cafe ilçemiz için çok büyük değeri olan bir cafe ve özellikle Down Sendromlu çocuklarımızın burda çalışıyor olması cafedin daha da değerini arttırmış. Belgin Hanım’a ve yönetimine bu yönde çok teşekkür ederim. Bizlerde ADD olarak Gölcük Down Cafe’ye elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Belgi Hanım’a ve Yönetimine başarılarının devamını dilerim” dedi.

Abanoz iyi dileklerinden dolayı Başkan Çelik’e  teşekkür etti

+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz,”Cafemizi açtığımız günden  beri bir çok kurum ve kuruluş tarafından ziyaret edildi. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Biz bu yola girerken kendimize çok inandık ve güvendik. Gölcük için güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bugün bizi ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ileten başta ADD Gölcük Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik ve Kadın Kolları Komisyon Üyeleri’ne çok teşekkür ederim. Sizlerin destekleri bizim için çok önemli ve bu konuda size güveniyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —