Tarih: 31.08.2022 11:56

ADD, TESUD ve Denizaltıyı Sevenler Derneği Değirmendere’de/ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

Facebook Twitter Linked-in

ADD, TESUD ve Denizaltıyı Sevenler Derneği Değirmendere’de

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şubesi, Denizaltıyı Sevenler Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100.yıldönümü münasebetiyle Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu programı gerçekleştirdi.

Programa ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve Yönetimi, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Başkanı Metin Akyol, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Belediye Meclis Üyesi Türkan Çimen, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, Denizaltıyı Sevenler Derneği Başkanı Hüseyin Kırca, ADD Üyeleri ile davetliler katılım sağladı.

‘Ülkemize sonsuza dek sahip çıkacağız’

Program bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Akabinde ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş, TESUD Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol ve Denizaltıyı Sevenler Derneği Başkanı Hüseyin Kırca tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulunuldu.  Programda Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Silah arkadaşlarına olan minnet ve özlem dile getirilirken, ‘Atamızın en güzel mirası olan ülkemize sonsuza dek sahip çıkacağız’ mesajı verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —