Tarih: 31.08.2020 12:02

ADD Zafer Bayramı’nı kutladı

Facebook Twitter Linked-in

ADD Zafer Bayramı’nı kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü pandemi kurallarına uyarak kutladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi yönetim kurulu ve dernek üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutlamak amacıyla saat 16.00’da Değirmendere Çınarlık Meydanı’na geldiler. Pandemi kurallarına uyularak Atatürk anıtına kırmızı beyaz karanfiller bırakan dernek üyeleri Ata’larına saygılarını sunarak sessizce dağıldılar. ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş yaptığı açıklamada “30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tarihimizdeki en önemli olaylardan biridir. Milletimizin kurtarıcısı, devletimizin ve cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde silah arkadaşlarının büyük zaferimizi kazanıp düşmanları yurdumuzdan kovduğu tarih en büyük bayramımız olarak kutlanmalıdır” dedi.

PANDEMİ KURALLARI

Cemil Özbaş konuşmasının devamında “Derneğimizce geleneksel hale getirdik her milli bayramımızın akşamında ellerimizde fenerler ve bayraklarımızla belirlenen güzergahta geniş katılımlı Fener Alayı düzenleyerek milli bayramımızı anlam ve önemine layık olduğu şekilde kutluyorduk. Bu sene pandemi nedeniyle böylesi bir kutlama yapamadık. Ama bayramımızı da tamamen ihmal edemezdik tabii ki. Üyelerimiz ve Değirmendere halkının katılımıyla mesafe kuralına uyarak Atamıza çiçeklerimizi takdim edip saygılarımızı sunduk” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —