Tarih: 11.11.2022 10:50

ADNAN MENDERES BULVARI’ NDA ÇALIŞMALARIN SONUNA GELİNDİ

Facebook Twitter Linked-in

ADNAN MENDERES BULVARI’ NDA ÇALIŞMALARIN SONUNA GELİNDİ

Kocaeli İSU ekipleri tarafından Adnan Menderes Bulvarı üzerinde alt yapı çalışması yapılmış ve akabinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bulvarın yenileme çalışması başlamıştı. Adnan Menderes Bulvarı’nda çalışmaların sonuna gelindi.

Önce alt yapı yenilendi sonra üstü

Geçtiğimiz aylarda Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerine Kocaeli İSU Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından  80 santim çapında 650 metre yağmur suyu hattı döşenmiş ve alt yapısı yenilenmişti. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından  Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tretuvar, kaldırım, aydınlatma ve asfaltlama çalışması tamamlandı.

Başkan Sezer’den teşekkür

Yenilenen Adnan Menderes Bulvarının bölgeye çok yakıştığını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı’nda alt yapı çalışması; yağmur suyu boru hattı ve üst yapıda da; tretuvar, kaldırım, aydınlatma ve asfaltlama çalışması tamamlandı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Kavaklı Sahil Caddesi’nden sonra, ilçemize çok yakışan Adnan Menderes Bulvarı düzenlemesi için; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —