Tarih: 20.10.2020 12:05

Adnan Menderes İş Merkezi kaderine terk edildi ESNAF ÇÖZÜM BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İçinde birçok farklı iş yerinin bulunduğu Adnan Menderes İş Merkezi’nde yağmurların başlamasıyla sorunlarda başladı. Özellikle zemin katta bulunan esnaflar her yağmur yağdığında akan sular nedeniyle belediyeden çözüm beklediklerini ifade ettiler.

İlçemizde 2000’li yıllarda tamamlanan Adnan Menderes İş Merkezi’ne bu zamana kadar herhangi bir bakım yapılmadığı için bina adeta çürüyor. Birçok dükkanın Gölcük Belediyesi’ne ait olduğu iş merkezinin esnafları Gölcük Belediyesi’ne seslenerek, “Adnan Menderes İş Merkezi çürüyor, görün artık” diyerek iş merkezine biran önce bakım yapılmasını istediklerini dile getirdiler.  

İki taraflı anlaşma sağlanamıyor

Hizmet vermeye başladığı günden beri doğru düzgün bakım yapılmayan Adnan Menderes İş Merkezi’nin duvarları adeta çürümeye başladı. Ayrıca zemin katta buluna iş yerlerinin tavanından her yağmur yağdığında sular akıyor. Her fırsatta İş merkezine bakım yapılmasını istediklerini ifade eden esnaflara karşı Gölcük Belediyesi’nde ‘Siz İş Merkezi esnafları olarak yönetim kurun biz belediye olarak üstümüze düşen ne ise yaparız’ cevabını almaları nedeniyle bir türlü çözüm bulunamıyor. İki taraflı anlaşma sağlanamadığı için de Adnan Menderes İş Merkezi’ne istenilen bakım bir türlü yapılamıyor.

Duvarları su sızıntıları nedeniyle çürümeye başladı

Uzun yıllardır bakım yapılmadığı için duvarlarında oluşan çürümeler ve su sızıntılarından dolayı oldukça şikayetçi olan Adnan Menderes İş Merkezi Esnafı ve vatandaşlar iş merkezinin bakımsız bu haliyle Gölcük’ün merkezine yakışmadığını ifade ederek binanın en kısa zamanda onarılması gerektiğini ifade ettiler.

Aktaş, “Sesimizi duysunlar artık”

Aktaş Ciğercisi sahibi Özgür Aktaş, “Yıllardır kendi imkanlarım ile iş yerime bakım yapaya çalışıyorum ama çözüm olmuyor. Çünkü asıl sıkıntı üst kattaki zeminde ve oraya bir müdahale yapılmadıkça bu sıkıntıyı daha çok yaşarız. Ben belediyeni kiracısıyım ve çözüm bekliyorum. Biz bir şey istediğimiz zaman para yok diyorlar ama iş merkezine asansör yapıyorlar. Evet asansör de lazımdı ama o yapılırken bakımda yapılabilirdi. Şimdi yağmurlar başladı ve tepemize resmen yağmur suyu akıyor. Yıllardır bu çağrımıza dönüş yapılmıyor. İnşallah bu sene sesimizi duyarlar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —