Tarih: 19.01.2022 10:54

Ağaç dallarının kapattığı tabelalar için çalışma yapılmalı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Körfez Caddesi ile Albay Burak Caddesinin kesiştiği noktada yol tabelası ağaç dalları tarafından kapatılmış durumda.  Sürücüler için oldukça önem arz eden tabelalar için çalışma yapılması isteniyor.

Gerekli önlem alınmalı

Dumlupınar Mahallesi Körfez Caddesi ile Albay Burak Caddesi’nin kesiştiği noktada caddeleri gösteren tabelalar bulunuyor. Fakat tabelaların hemen yanında bulunana ağaç dalları tabelayı tamamen kapattığı için tabelaların gözükmemesi gözlerden kaçmıyor.  Sürücüler bu tür tabelaların ya ağaçların yanına monte edilmemesi ya da gerekli önlemlerin alınması gerektiği ifade ederek yetkililere seslendiler.

“Sonuçta gözükmeyen bir tabela kimsenin işine yaramaz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ cadde ve sokak tabelaları o mahalle sakini için belki çok önemli değildir ama  o bölgenin yabancısı için oldukça önemlidir. Özellikle sürücüler gidecekleri yönü hızlı bir şekilde bulabilmesi için tabelalar büyük önem arz eder. Fakat bu şekilde ağaç dalları ile kapatılan tabelaların sürücüye hiçbir faydası olmuyor. Bu nedenle böyle tabelaların ya ağaçların yanına monte edilmemesi ya da gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz. Sonuçta gözükmeyen bir tabela kimsenin işine yaramaz” dediler.

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —