10246,36%0,20
40,26% 0,13
46,82% 0,31
4318,68% 0,51
6902,17% 0,00
Ağacı kesildi kökü kaldı
VATANDAŞLARI ZOR DURUMDA BIRAKIYOR
İlçemizin en işlek Caddelerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar önce kesilen ağacın kökü kalmış durumda. Ağaç kökünün bulunduğu alan vatandaşları ve çevredeki esnafları zor durumda bıraktığı için düzeltilmesi isteniyor.
Geçtiğimiz yıllarda 19 Mayıs Caddesi üzerinde kuruduğu için kesilen ve sadece kök kısmı kalan alan çevredeki esnafları ve vatandaşları zor durumda bırakıyor. Gün içerisinde birçok kişinin takılıp düşme tehlikesi yaşadığı ağaç kökünün çevredeki esnaflar ve vatandaşlar uzun zamandır kapatılmasını istiyor.Yıllardır bu şekilde durduğu için hem kötü bir görüntü elde ettiğini hem de tehlikeli olduğunu ifade eden vatandaşlar ve yetkililer bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.
Üstünün kapatılması isteniyor
Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda burada bulunan ağaç kurudu için kesildi ve bu şekilde sadece kök kısmı kaldı. Aradan uzun zaman geçen zaman içinde yerine yeniden ağaç ekerler ya da üstünü kapatırlar diye bekledik ama hiçbir çalışma yapılmadı ve bu şekilde bırakıldı. Bu alana ya yeniden ağaç ekilsin ya da kapatılsın. Çünkü gün içerisinde bu yoldan birçok kişi geçiyor ve bazı vatandaşlar ağaç köküne takılıp düşme tehlikesi geçiriyor. Bu nedenle herhangi birinin başına bir şey gelmeden biz bu ağaç kökünün üstünün kapatılmasını istiyoruz” dediler.