Tarih: 05.05.2020 12:55

AGD Gölcük Ramazan Hasbihalleri’nin ilkini gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

AGD Gölcük Ramazan Hasbihalleri’nin ilkini gerçekleştirdi

İlçemizde gençlik çalışmalarıyla ön plana çıkan sivil toplum kuruluşlarından Anadolu Gençlik Derneği, “Ramazan Hasbihalleri” ismiyle icra ettiği programın ilkini geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi. Derneğin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan program, yoğun beğeni aldı.

İlçe Başkanı Bozkurt: “Olağanüstü Bir Süreçten Geçiyoruz”

Programın ilkini Anadolu Gençlik Derneği Gölcük İlçe Başkanı Ferhat Bozkurt gerçekleştirdi. Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Bozkurt: “ Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Süreçten ötürü herkes faaliyetlerini kısıtlamış durumda. Bizler de böylesi bir süreçte sizlerle sosyal medya üzerinden buluşarak dertleşmek istiyoruz.”

“Konuklarımız Olacak”

“Bilindiği üzere dernek bünyesinde beraber çalıştığımız birçok ortaokullu ve liseli öğrencilerimiz vardı. Süreçten ötürü bunlarla olan tüm programlarımızı, eğitim faaliyetlerimizi iptal ettik. Alınan tedbirler çerçevesinde kardeşlerimiz ile elektronik cihazlar vesilesiyle görüşmelerimize devam ettik. İnşallah sosyal medyadaki bu canlı yayınlar üzerinden genç kardeşlerimize hitap eden dolu dolu hasbihaller icra edeceğiz. Bu minvalde genç kardeşlerimize yardımcı olacak bazı büyüklerimiz ile bu programlara devam edeceğiz.”

“Program Öncesi Kitap Çekilişi”

“Ramazan ayı boyunca belirli akşamlar gerçekleştirmeyi planladığımız bu hasbihalin öncesinde, sosyal medya hesaplarımızdan bir kitap çekilişi gerçekleştiriyor, çekilişin sonuçlarını da program bitiminde ilan ediyoruz. İnşaallah genç kardeşlerimizin beklentilerine bir anlamda cevap verebiliriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —