Tarih: 23.12.2018 14:59

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Piri Reis İlkokulu 2/ D sınıfı öğrencilerinden Turkuaz Dişevi’ne ziyaret

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

İlçemizin köklü okullarından Piri Reis İlkokulu 2/D sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi gözetiminde Turkuaz Dişevi’ni ziyaret ettiler. Uzman Dr. Uğur Tokay tarafından karşılanan  çocuklara ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler vererek, çocukların sorularını cevapladı.

Öğrenciler ağız ve diş taramasından geçtiler

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile birçok başarılı projeye imza atan Piri Reis İlkokulu 2/D sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi gözetiminde Turkuaz Dişevi’ni ziyaret ettiler. Burada Uzman Dr. Uğur Tokay tarafından karşılanan  çocuklara ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler verildi. Gerçekleşen ziyarette öğrenciler Uzman Dr. Uğur Tokay tarafından  ağız ve diş taramasından geçtiler ve diş karneleri verilerek ailelerinde bilgilendirilmesi sağlandı. Ziyaretin ilerleyen zamanlarında öğrenciler ağız ve diş sağlığı hakkında merak ettikleri soruları sorarak bilgi aldılar.

“Geleceğin büyükleri olan çocukları bilinçlendirerek iz bırakmayı hedefliyoruz”

Piri Reis İlkokulu 2/D sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Soydaş Yahşi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden Turkuaz Dişevi yetkilileri, “ Turkuaz Dişevi olarak “Sağlık ağızda başlar” misyonu ile geleceğin büyükleri olan çocukları bilinçlendirerek iz bırakmayı hedefliyoruz. Turkuaz Dişevi kurucu Diş Hekimleri Levent Taşkent, Ali Akçay, İbrahim Akkündüz, Selma Akçay, Serkan Mert olarak bu tür faaliyetler için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —