Tarih: 04.04.2024 14:25

Ahmet Eren, seçim sonuçlarını değerlendirdi ‘BU SEÇİM GELECEKTEKİ İKTİDARIMIZIN AYAK SESLERİ OLDU’

Facebook Twitter Linked-in

Ahmet Eren, seçim sonuçlarını değerlendirdi

‘BU SEÇİM GELECEKTEKİ İKTİDARIMIZIN AYAK SESLERİ OLDU’

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Eren seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Eren, yaptığı açıklamada, ‘Sevgili Gölcük’lü hemşehrilerim; Yeniden Refah Partisi’ne gönül vermiş dava arkadaşlarım; seçim çalışmalarımıza başladığımız günden beri yanımda olan teşkilat mensubu abilerim, kardeşlerim, aday olma sürecinden bugüne dek desteğini esirgemeyen sevgili ailem ve kıymetli hemşehrilerim her birinize tek tek minnettarlığımı sunar, gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Değerli hemşehrilerim çok yoğun geçen bir seçim sürecini 31 Mart itibari ile sonlandırmış bulunuyoruz.’

‘Mili Görüşün lider partisi olduğumuzu ispat ettik’

Eren, ‘Başkan adayı olduğum Yeniden Refah Partisi gerek genelde gerek yerelde halkın seçimiyle üçüncü parti olarak milli görüşün lider partisi olduğunu ispat etmiştir. Bu seçim partimiz için gelecekteki iktidarımızın ayak sesleri olduğunu bize göstermektedir. Biz seçim sürecinde hak için seferimize çıktık yolun sonu zafer olacaktır mutlaka; dün olduğu gibi bundan sonrada Milli Görüş davası adına partimiz adına her daim hizmete devam edeceğimizi siz değerli Gölcük’lü hemşehrilerime bildirir tekraren seçilen Sayın Ali Yıldırım Sezer bey’i tebrik ederim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —