Tarih: 07.04.2019 12:16

Ahmet Kılıç Muaythai’da rakip tanımıyor ÖZBEKİSTANLI RAKİBİNİ İLK RAUNTTA YENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ahmet Kılıç Muaythia’da rakip tanımıyor

ÖZBEKİSTANLI RAKİBİNİ İLK RAUNTTA YENDİ

Muaythai (Boks) dalında şampiyonluklara doymayan Ahmet Kılıç geçtiğimiz hafta canlı yayında karşısına çıkan Özbekistanlı rakibini ilk rauntta yendi. Ahmet Kılıç bugüne kadar çıktığı 12 profesyonel karşılaşmanın 12’sini de kazandı.

12 maçta 12 galibiyet

Geçtiğimiz hafta İstanbul Küçükçekmece Halkalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve Tv 8,5 kanalında canlı yayınlanan karşılaşmada Ahmet Kılıç, Muaythai (Boks) dalında 23 maç gerçekleştiren ve 20’ sini kazanan ve 9 kez nakavt eden Özbekistanlı rakibini ilk rauntta yendi. Nafiz Ağa’nın sponsorluğunda, GOLDFİT 81 Spor Kulübü adına ringe çıkan Ahmet Kılıç bugüne kadar 12 profesyonel maç gerçekleştirdi ve 12 de 12 yaparak kendi rekorunu da kırdı. Ahmet Kılıç’ın bugüne kadar gerçekleştirdiği 12 maçın 8’ini nakavt ederek, 4’ünü ise puanla aldı. Ahmet Kılıç yaptığı açıklamada hedefinin dünya şampiyonu olarak ülkemizi Dünya’ya duyurmak olduğunu ifade etti.

Rakiplerine göz açtırmıyor

Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan ve çıktığı her karşılaşmada rakiplerine göz açtırmayan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği 12 maçın 12’sinden de galibiyetle ayrılan Ahmet Kılıç yaptığı açıklamada, “Muaythai (boks) benim çocukluk hayalimdi ve bu spor için gece gündüz çalıştım diyebilirim. Tabi bu sporda başarı kadar destekte çok önemli. Bu noktada çıktığım karşılaşmalarda bana sponsor olan Nafiz Ağa’ya çok teşekkür ederim. Bana olan güvenini boşa çıkarmadığım için mutlu ve gururluyum. Bundan sonra çıkacağım karşılaşmalarda yine şampiyon olabilmek için antrenmanlarıma aralıksız devam ediyorum. Bu anlamda maddi ve manevi destek benim için çok önemli. En son ki karşılaşmamda bana manevi desteğini esirgemeyen ve maç esnasında yanımda olan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar’a ayrıca çok teşekkür ederim. Hedefimde dünya şampiyonu olmak var ve bunun için çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —