Tarih: 23.01.2022 13:13

Aileler gelecek doğalgaz faturalarını düşünürken ÇOCUKLAR KARTOPU OYNADI

Facebook Twitter Linked-in

Aileler gelecek doğalgaz faturalarını düşünürken

ÇOCUKLAR KARTOPU OYNADI

Son yılların en yoğun kar yağışıyla karşılaşan Gölcük’te iki gündür yukarı kesimlerde ve köylerde bir metreyi bulan kar kalınlığı şehir içinde de etkisini yoğun bire şekilde sürdürüyor. Sömestir tatiliyle birlikte evlerinde olan çocuklar sokakta, caddelerde ve evlerinin önünde neşeyle kar topu oynarken aileleri de gelecek olan doğalgaz faturasını düşünüyor.

Karın keyfini doyasıya çıkardılar

İlçemizde geçtiğimiz hafta üst kesimlerinde ve köylerinde etkili olan kar yağışı dün de ilçe merkezinde etkili olmaya başladı. Gölcük Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerini gece gündüz demeden kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı ilçemizde kar yağışı en çok çocukları mutlu etti.  Cuma günü karne alan ve 15 günlük sömestir tatiline giren çocuklar karın keyfini doyasıya çıkardılar.

Gelecek faturalardan endişeliler

Cumartesi gününden beri etkili olan yoğun kar yağışı Gölcük’ü karla kapladı. Gölcük’e bağlı köylerde kar kalınlığı 1 metreyi bulurken Gölcük’ün üst mahallerinde ise kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Kar yağışıyla birlikte kendini sokaklara atan Gölcüklüler karın keyfini doyasıya çıkardılar. Gün boyu sokaklarda caddelerde karın keyfini çıkaran çocuklar boylarını geçen kardan adam yapmayı da ihmal etmediler. Çocukların doyasıya tadını çıkardı kar keyfi tabi aileleri de kara kara düşündürüyor. Son gelen zamlardan sonra yüksek doğalgaz ve elektrik faturaları ile karşılaşan aileler, kar yağışı nedeniyle faturalarının daha da yüksek gelmesinden endişe ediyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —