Tarih: 31.01.2020 14:07

AK Gençlerin toplantısına katılan Ellibeş, ‘GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Gençlerin toplantısına katılan Ellibeş,

‘GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, toplantılarına konuk olduğu il gençlik kolları yönetimini “2023 AK Genç Üye Katılım Programı” dolayısıyla tebrik ederek, ‘Gençler partimizin en değerli birimleri. Bizlere çalışmalarıyla her zaman destek olmuşlardır. Gençlerimizi tebrik ediyorum’ dedi.

Gençlere destek verdi

Düzenledikleri “2023 AK Genç Üye Katılım Programı” ile kent genelinde dikkat çeken AK Parti İl Gençlik Kolları yönetiminin haftalık olağan toplantısına katılım sağlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,   gençlere destek verdi.

‘Gençlerimiz bizi daha güçlü kılıyor’

TBMM eski Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın da katılımı ile düzenlenen üye katılım program dolayısıyla İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile yönetimini kutlayan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli’deki gençlik potansiyelinin çok etkili olduğunu ve bu durumun da partilerini her alanda güçlü kıldığını dile getirdi.

‘Gençlerimiz bu yolda bizim en büyük potansiyel gücümüzdür’

Başkan Ellibeş, gerçekleştirdiği ziyaretinde Gençlere çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, şunları söyledi: “Düzenlediğiniz ‘2023 AK Genç Üye Katılım Programı’ dolayısıyla hepinizi tebrik ediyoruz. Türkiye, AK Parti öncülüğünde ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 yılına hazırlanıyor. Gençlerimiz bu yolda bizim en büyük potansiyel gücümüzdür. Ülkemizi güzel günler bekliyor” diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —