Tarih: 23.10.2020 12:50

AK Kadınlar çalışmalarıyla örnek oluyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Kadınlar çalışmalarıyla örnek oluyor

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi çalışmalarıyla partililerden takdir topluyor. AK Parti’li kadınlar partilerine yeni üye kazandırmak için geç saatlere kadar çalışıyor.

AK Parti İlçe Kadın Kolları yaptığı çalışmalar parti içinde takdir topluyor. AK Parti’nin uzun zamandır kazandığı seçim zaferlerinde büyük payı olan AK Kadınlar partilerine yeni üye kazandırmak için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Fedakarca çalışıp, partilerine olan sevgilerini gösteriyorlar

Geçtiğimiz gün parti binalarında geç saatlere kadar çalışan AK Partili kadınlar bu konuda partilerine olan sevgilerini de fedakarlıklarıyla göstermeye devam etti. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı da sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ‘Gölcük’ün cefakar Ak kadınları, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Saime Yelken ile birlikte üye çalışmalarına geç saatlere kadar devam ediyor’ diyerek teşekkürlerini iletti. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen de birçok açıklamasında AK Kadınların fedakarca çalışmalarına değinmiş, partilerinin zaferlerinde AK Kadınların çalışmalarıyla büyük katkı sağladığını belirtmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —