Tarih: 14.02.2019 15:06

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sezer’den ev ziyaretleri ‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE GAYRET GÖSTERECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sezer’den ev ziyaretleri

‘DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE GAYRET GÖSTERECEĞİZ’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programı kapsamında Gölcük’te ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Sezer, ilçemizde birçok kesim tarafından seviliyor

Değirmendere’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e İlçe Başkanı Çetin Seymen ve beraberindeki kalabalık bir heyet eşlik etti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerine çok az bir süre kala ilçemizdeki Belediye Başkan Adaylarından biri olan Ali Yıldırım Sezer dur durak bilmeden çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. İlçemizde birçok kesim tarafından sevilen AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Sezer, “Daha çok çalışacağız ve gayret göstereceğiz”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşmalar yapan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini gittiğimiz her ev ziyaretinde gerçekleştiriyoruz. Yeni dönemde ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine önem vereceğiz ve bu noktada projeler üreterek daha yaşanabilir bir kent oluşturmayı hedefliyoruz. Daha çok çalışacağız ve gayret göstereceğiz. Her şey Donanma Kenti Gölcük için” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —