Tarih: 28.02.2021 09:33

AK Parti Denizevler Mahalle Teşkilat Bürosu’nu Başkan Seymen açtı MAHALLE BAŞKANLIĞI’NA KADİR DEMİR ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, yapılan istişareler sonucu Denizevler Mahalle Başkanlığı’na Kadir Demir’in atandığını duyurdu.    Geçtiğimiz günlerde Denizevler Mahalle Teşkilatı’nda gerçekleştirilen toplantıya katılım sağlayan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Demir’e yetki belgesini takdim etti.

Başkan Seymen başarı temennilerini iletti

 AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, toplantıda yaptığı konuşmada, ‘AK Parti vefa partisidir.  Bugün Denizevler Mahalle Başkanlığı’na atanan Kadir Demir kardeşimize yetki belgesini takdim ediyoruz. Görevini Kadir kardeşimize devreden ve partimize her zaman en iyi şekilde destek veren Vahit Çakar kardeşimize de teşekkür ediyoruz. Mahalle Başkanlığına atanan Kadir Demir’e görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Açılışını yaptığımız Denizevler Mahalle Teşkilat büromuzun da hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.  

Gürbüz, ‘Görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim’

Yetki belgesini Başkan Seymen’den alan Kadir Demir, partisine çalışmalarıyla en iyi şekilde destek olacağını belirterek, ‘Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Görevimi Allah’ın izniyle en güzel şekilde yerine getireceğim. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Yeni açılışını yaptığımız Denizevler Mahalle Teşkilat Büromuzun da hayırlara vesile olmasını diliyorum’ diye konuştu.

Denizevler Mahalle Teşkilat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi

Konuşmaların ardından Denizevler Mahalle Teşkilat Bürosu’nun açılış kurdelesi kesilerek, hizmete açıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —