Tarih: 03.03.2022 13:23

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’den SEZER’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’den

SEZER’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Özhaseki, Başkan Sezer’i tebrik ederek, ‘Gölcük’ün gelişimi için var gücüyle çalışan Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun’ dedi.

Gölcük’e kazandırdığı ve hayata geçirmeye çalıştığı projeler için tabir-i caizse Ankara’ya mekik dokuyan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük için ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Sezer, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya programları nedeniyle gitmişti. Başkan Sezer, burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Özhaseki, Başkan Sezer’i ilçemiz adına yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik etti. Ziyarette Gölcük adına yapılan çalışmalar konuşuldu.

‘Gölcük için var gücüyle çalışan Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Başkan Sezer’in ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, ‘Kocaeli Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile Gölcük ilçemizde yapılan çalışmaları konuştuk. Gölcük’ün gelişimi için var gücüyle çalışan belediye başkanımızdan Allah razı olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —